Kom zaterdag 18 november genieten van onze 𝓦𝓲𝓳𝓷 & 𝓢𝓹𝓲𝓳𝓼 𝓐𝓿𝓸𝓷𝓭 bij onze brasserie! Een vullende avond met passende wijnen bij het 4-gangendiner.
Kosten: €52,50 p.p.
Aanvangstijd: 19:00 uur
Het 4-gangen diner is met zorg samengesteld en bestaat uit onderstaande gerechten:
𝐀𝐦𝐮𝐬𝐞: Eendenborstfilet met mangochutney op een bedje van rucola.
𝐊𝐨𝐮𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐠𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭: Beef tataki met teriyaki saus.
𝐖𝐚𝐫𝐦 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐠𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭: Tom kha kai soep (kokosmelk, galanga, citroengras, kip & champignons).
𝐇𝐨𝐨𝐟𝐝𝐠𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭: Hertenbiefstuk met rode wijn saus en gefrituurde pastinaak.
𝐍𝐚𝐠𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭: Romige chocoladetaartje