OVER ONS

In Grave, het gezellige vestingstadje aan de Maas, vindt u op het marktplein Brasserie de Gouden Leeuw. Brasserie de Gouden Leeuw stamt uit het jaar 1750 en deed vroeger dienst als hotel. Tegenwoordig staat Brasserie de Gouden Leeuw bekend als een gezellige eet- en drinkgelegenheid, waar u tegen een betaalbare prijs kunt genieten van een hapje en een drankje. In een sfeervolle en intieme omgeving willen we gasten laten genieten van authentieke, lokale- en streekproducten. Onze service is persoonlijk, warm en gastvrij zodat je als gast zorgeloos kunt genieten van onze producten. Bovendien promoten we actief onze duurzame visie en werken we vooral met streekproducten van lokale leveranciers.

Welkom bij Brasserie de Gouden Leeuw

WIE ZIJN WIJ

De MeNseN achter Brasserie De GOudeN LeeUW

Wie zijn de mensen achter de Brasserie de Gouden Leeuw? Op 16 september 2022 hebben wij, Peter en Chantal Veekens-Oomen samen met onze zonen en ons team Brasserie De Gouden Leeuw in Grave geopend.

Deze nieuwe uitdaging is ons op het lijf geschreven. Wij gaan voor gastvrijheid, kwaliteit en puurheid en educatie. Een sfeer- en smaakvolle Brasserie met een eigentijdse, geheel vernieuwde inrichting als een perfecte gastronomische aanvulling in het bruisende Grave.

Want binnen heerst een authentieke bijzondere sfeer en als muren konden praten vertellen deze een rijke historie met behulp van de oude muurschilderingen die altijd bewaard moeten blijven.