Het is lachen, bieren & smullen geblazen!

Een onvergetelijke avond vol humor en heerlijk dineren! Bereid je voor op een avond vol vermaak en culinaire verrassingen met onze avond lachen, bieren & smullen op 20 januari 2024 in onze brasserie.

Laat je lachen tot in de buikspieren met onze getalenteerde tonpraters die je zullen vermaken met hun hilarische grappen, komische verhalen en innemende personages. Dit alles terwijl je geniet van een smaakvol diner bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en culinaire creativiteit.

Heerlijk tafelen in een gezellige sfeer, omringd door vrienden, familie of collega’s, en vervolgens getrakteerd worden op een avond vol entertainment. Een perfecte combinatie van gastronomie en amusement die zorgt voor een avond om nooit te vergeten.

Alvast een voorproefje voor de carnaval die eraan komt? Mis deze kans niet om te genieten van heerlijk eten en hilarische tonpraters!

Keuzemenu

Kosten: €34,75
Aanvang: 18:30 uur

Voorgerecht: tomatensoep of vitello tonato of groente loempia’s
Hoofdgerecht: biefstuk met pepersaus / schnitzel of kabeljauw
Nagerecht: koffie / lavacake

Borrelarrangement

Kosten: €15,-
Aanvang: 20:30 uur

Een gevarieerde borrelplank met heerlijke proeverijen (exclusief drank).

Reserveer nu via info@brasseriedegoudenleeuw.nl om zeker te zijn van een tafel!

Benieuwd naar de artiesten van de avond?

Alle drie de artiesten hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en staan te popelen om jou te laten genieten van de avond!
– Hans Eijkemans
– Ben van der Walle
– Frank Stevens